Zveme všechny do Kina Kulaťák

Jsme letní kino na Vítězném náměstí, v sobotu 23. září 2017 od 17 hodin. Jsme sousedské kino v Dejvicích, přijďte shlédnout exkluzívní dokumenty k tématům našeho života. Dejte si s námi kafe nebo pivo a mluvme spolu nejen o filmech. Vstup zdarma, program i pro děti.

Srdečně zveme v sobotu 23. září 2017 od 17 hodin na sousedské Kino Kulaťák. Najdete nás na Vítězném náměstí poblíž tramvajové zastávky, v okolí Šesťáku.

Seznam promítaných filmů čtěte na www.kinokulatak.cz

Proč děláme Kino Kulaťák? Odpověď stejně jako název se dvěma „K“: Kultura kultivuje. Sbližuje, spojuje. Často na náměstích, kde města i obce mohou umožnit či organizovat koncerty, divadla, debaty. A také mívají v centru kino, a to my nemáme. A mívali jsme jich po Dejvicích dost.

Letní kina jsou tradičním způsobem trávení volného času. Kino Kulaťák je důkazem, že tento čas lze trávit i na místech, kde by nás to nenapadlo, na rušné dopravní křižovatce. Kino Kulaťák je jednodenním festivalem filmů, který má dokázat, že místo, které vnímáme jako dopravní křižovatku, může být pobytovým náměstím, na němž lze příjemně trávit volný čas.

Kino Kulaťák připravili Zelení z Prahy 6, více informací najdete na www.kinokulatak.cz