Transparentní financování

Narozdíl od ostatních stran v Praze 6 se Strana zelených nestydí zveřejnit kompletní financování své volební kampaně i všech ostatních nevolebních příjmů a výdajů. Jste si jisti, že ostatní strany hájí zájmy občanů a ne štědrých sponzorů? Zeptejte se jich na jejich financování.

Veškeré příjmy a výdaje Strany zelených v Praze 6 sledujte v transparentním účtu (v pravém rozbalovacím rohu si zvolte hledané období). Stáhnout si můžete i výpisy z účtu ve formátu PDF.

Kompletní účet za volební kampaň v roce 2014 k prohlédnutí i s dárci.

Transparentnost pouze nepropagujeme, ale realizujeme.

Podpořit zelenou politiku v Praze 6 můžete nyní i vaší platební kartou nebo převodem.

Otevřený dopis premiérovi ČR Andrejovi Babišovi: Zelení vyzývají stát k zastavení dražby areálu Veleslavínského zámku

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových vyhlásil dražbu areálu barokního zámku ve Veleslavíně s vyvolávací cenou 382 milionů Kč. Svým rozhodnutím vyřadil ze hry městskou část Prahu 6 a hlavní město Prahu, které dlouhodobě usilují o převod areálu do svého vlastnictví. Zelení proto vyzývají stát k okamžitému zastavení dražby.

Penta získala pozemek na Vítězném náměstí o 80 milionů levněji. Na oplátku teď platí předvolební mejdan Prahy 6

Zelení z Prahy 6 upozorňují na podezřelé okolnosti spojené se Společenským večerem Prahy 6, který se koná 7. září. Uzavřenou akci pro místní politiky, úředníky a podnikatele sponzoruje částkou 500 tisíc korun firma ze skupiny Penta, která od koalice TOP 09, STAN, ANO a KDU-ČSL získala před několika měsíci pozemek za nízkou cenu.

Na podzim se Praha 6 zazelená

Již 12 let v Praze 6 hájíme v zastupitelstvu veřejný zájem. Zasazujeme se o to, abyste tu mohli spokojeně žít nejen vy, ale i vaše děti. Cílem Zelených je udržitelná Praha 6, otevřená občanům a příjemná k bydlení.