Transparentní financování

Narozdíl od ostatních stran v Praze 6 se Strana zelených nestydí zveřejnit kompletní financování své volební kampaně i všech ostatních nevolebních příjmů a výdajů. Jste si jisti, že ostatní strany hájí zájmy občanů a ne štědrých sponzorů? Zeptejte se jich na jejich financování.

Veškeré příjmy a výdaje Strany zelených v Praze 6 sledujte v transparentním účtu (v pravém rozbalovacím rohu si zvolte hledané období). Stáhnout si můžete i výpisy z účtu ve formátu PDF.

Kompletní účet za volební kampaň v roce 2014 k prohlédnutí i s dárci.

Transparentnost pouze nepropagujeme, ale realizujeme.

Podpořit zelenou politiku v Praze 6 můžete nyní i vaší platební kartou nebo převodem.