Setkání se senátorem Václavem Hamplem

Srdečně Vás zveme na setkání se senátorem, zvoleným s naší podporou, Václavem Hamplem, které se uskuteční ve čtvrtek 14. května v 18 hodin v tvůrčí kavárně Vypálené Koťátko (Mařákova 5, Praha 6).

V senátních volbách v roce 2014 byl ze společné kandidátní listiny Strany zelených a KDU-ČSL zvolen prof. RNDr. Václav Hampl, DrSc. za senátní obvod Praha 1, který obsahuje i Střešovice, část Hradčan, část Bubenče a Sedlec. O jeho aktivitách a způsobu jak s ním spolupracovat se dozvíte na jeho webu www.vaclav-hampl.cz

Tématem večera bude debata o Praze 6 a Evropě.

Vstup je zdarma včetně občerstvení.

Událost na Facebooku.

Reportáž ze setkání občanů se senátorem Václavem Hamplem.