DSC_7580-Edit-WEB

Na podzim se Praha 6 zazelená

Již 12 let v Praze 6 hájíme v zastupitelstvu veřejný zájem. Zasazujeme se o to, abyste tu mohli spokojeně žít nejen vy, ale i vaše děti. Cílem Zelených je udržitelná Praha 6, otevřená občanům a příjemná k bydlení.

Nejsme strana na jedno volební období, jako jediní myslíme i na další generace. Naše hodnoty jsou dlouhodobě pevné a jejich společným jmenovatelem je lepší budoucnost pro nás pro všechny.

• respekt k lidem i přírodě
  • kvalitní veřejný prostor
  • transparentnost a boj proti korupci
  • dostupné bydlení
  • participativní demokracie a podpora občanské společnosti
  • vzdělávání pro budoucnost

Naším kandidátem na starostu Prahy 6 je Mgr. Petr Píša, opoziční zastupitel, historik a čerstvý otec. Mnozí z vás Petra Píšu jistě znáte pro jeho aktivitu v zastupitelstvu, spolupráci s občanskými spolky a angažovanost v kauzách záchrany zahrádkářské kolonie Jenerálka, zavedení autobusových spojů tunelem Blanka i neúnavný boj s neprůhledným nakládáním s majetkem prostřednictvím městské akciovky SNEO.

Rosteme z dola

Zajímá vás zelená politika? Máte zájem vyzkoušet si, jak se dělá volební kampaň? Pojďte do toho s námi! Ozvěte se na praha6@zeleni.cz a bojujte s námi za veřejný zájem!

Podpořte naší kampaň finančně. Za každou korunu pořídíme jeden výtisk zelených novin do poštovní schránky. Tak přesvědčíme i ostatní, že zelená Praha 6 bez Zelených ve vedení radnice nedává smysl.

Na co nesmíme zapomenout?

Máte ve svém okolí zanedbaný veřejný prostor, který by si zasloužil pozvednout? Podělte se s námi o vaše tipy, děkujeme!

Budeme rádi také za Vaše podněty k chodu Prahy 6. Pište nám na email praha6@zeleni.cz.